Επιλέγοντας Πλυντήριο Στεγνωτήριο

Πολλές φορές όταν ο χρόνος και οι δουλείες μας πιέζουν η ύπαρξη ενός πλυντηρίου-στεγνωτήριου μοιάζει ιδανική λύση.  Μετά από εκτενή ερευνά αγοράς επιλέξαμε τα  καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους.

Ένα πλυντήριο ρούχων είναι ίσως από τις πολυτιμότερες οικιακές συσκευές σε ένα νοικοκυριό. Ειδικά ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο, όπου συνδυάζει δύο συσκευές σε μία, είναι η τέλεια λύση για σπιτικά με περιορισμένο χώρο, χωρίς όμως να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους. Ανακάλυψε πλυντήρια ρούχων που προσφέρουν ρούχα σχεδόν έτοιμα να τα φορέσεις, με γρήγορα προγράμματα πλύσης ώστε να μην περιμένεις πολύ ώρα έως ότου φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο αλλά και smart πλυντήρια για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο πλύσης βρίσκονται. Κι αν ξεχάσεις κάποιο ρούχο απ’ έξω μην ανησυχείς.

Τα πλέον σύγχρονα πλυντήρια με τις δεύτερες μικρότερες πόρτες και τη λειτουργία Start/Stop, σου επιτρέπουν να προσθέσεις όλα όσα δεν έβαλες στον κάδο την πρώτη φορά.Τα καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  θα μετατρέψουν το πλύσιμο  και το στέγνωμα των ρούχων από μία δύσκολη διεργασία σε στιγμιαία διαδικασία.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟYΧΩΝ

 

1. Εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου

Σήμερα, μπορείς να έχεις τις δυνατότητες και των δύο συσκευών σε μια κάνοντας  οικονομία σε χώρο και χρήμα.

2. Στεγνά ρούχα χωρίς να σε απασχολούν  οι  καιρικές συνθήκες

 Ανεξάρτητα  από τις καιρικές συνθήκες-  δεν θα ἐχετε πλέον το άγχος για να απλώσετε τα ρούχα απλά θα τα πάρετε στεγνά και έτοιμα.

3. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

 Όλα τα καινούργια μοντέλα συνοδεύονται με ενεργειακά πιστοποιητικά κλάσης Α.Ακὀμα και με χρήση 3 φόρες την εβδομάδα ο λογαριασμός σας σίγουρα θα είναι χαμηλότερος σε σύγκριση με την χρηση της παλαιότερη ενεργοβόρας  συσκευής σας.

4. Είναι αθόρυβο

Είναι αθόρυβα κατά το στύψιμο και την πλύση μπορείτε να τα χρησιμοποιείται ακόμα και το βράδυ μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος χρήσης.

5. Φρέσκα ρούχα, την ώρα που τα θέλεις

Μπορείς να καθυστερήσεις την έναρξη του προγράμματος πλύσης ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η συσκευή θα ξεκινήσει την ώρα που έχεις επιλέξει, ώστε τα ρούχα να σε περιμένουν φρέσκα και έτοιμα για… άπλωμα μόλις γυρίσεις από την έξοδο σου ή από την δουλειά.

6. Σταθερότητα, λιγότεροι κραδασμοί

Με τη νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων, τα πλυντήρια δεν είναι μόνο πιο ελκυστικα, αλλά και πιο σταθερα- με σχεδίαση που μειώνει τους κραδασμούς ενώ ταυτόχρονα περιορίζει και το θόρυβο, για να ολοκληρώνεις ένα κύκλο πλύσης ακόμη και το βράδυ.

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2023

 

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ  LG F4DV910H2S

Ενεργειακή Κλάση: A+++-40% – Συνολική βαθμολογία: 4,4 αστέρια

 

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★☆): Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με κομψό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, κατάλληλο για διάφορους χώρους πλυντηρίων.

Χωρητικότητα (★★★★★): Προσφέρει αξιοπρεπή χωρητικότητα τόσο για πλύσιμο όσο και για στέγνωμα, επιτρέποντας το χειρισμό μεγαλύτερων φορτίων σε μία μόνο μονάδα.Το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG είναι μια μονάδα   χωρητικότητας πλύσης 10 κιλών / στεγνώματος  7 kg.το LG διαθέτει έναν εκτεταμένο αριθμό κύκλων πλυσίματος,  ένα πλήρες φάσμα κύκλων στεγνώματος και μια φωτεινή ψηφιακή οθόνη.

Απόδοση πλύσης (★★★★☆): Γνωστή για την αποτελεσματική πλύση με πολλαπλά προγράμματα πλύσης και λειτουργίες για διαφορετικούς τύπους υφασμάτων και αφαίρεση λεκέδων.Με το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG, έχετε ρούχα αστραφτερά από καθαριότητα και στεγνά καθιστώντας περιττή την αγορά ξεχωριστού στεγνωτηρίου.

Απόδοση στεγνώματος (★★★★☆): Προσφέρει αποτελεσματικές δυνατότητες στεγνώματος, αν και οι χρόνοι στεγνώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου και τους τύπους υφασμάτων.Ειδικά προγράμματα στεγνώματος: Φρεσκάρισμα, MyTime, Πλύση & Στέγνωμα 60′

Ενεργειακή απόδοση (★★★★☆): Γενικά έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτικό, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους κοινής ωφέλειας κατά τη λειτουργία. και ενεργειακής κλάσης Α που χρησιμοποιεί την τεχνολογία 6Motion

Ευκολία χρήσης (★★★★☆): Εξοπλισμένο με φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια και ρυθμίσεις για άνετη λειτουργία.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά (★★★★☆): Μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως Wifi για αναβάθμιση κύκλων & απομακρυσμένο χειρισμό ,NFC, έξυπνες λειτουργίες ή προηγμένους κύκλους πλύσης/στεγνώματος για βελτιωμένη απόδοση.

Συνολική βαθμολογία: 4,4 αστέρια

Ο συνδυασμός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG F4DV910H2S εκτιμάται για την ευκολία του να παρέχει λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος σε μία μόνο μονάδα, κατάλληλη για νοικοκυριά που αναζητούν λύσεις πλυντηρίου με εξοικονόμηση χώρου.Ο κατασκευαστής προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις αυτών που εξετάσαμε ( Inverter Direct Drive με 10 έτη εγγύηση) .Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG είναι  μία συσκευή κορυφαίας τεχνολογίας –  εξοικονομήστε χώρο στο σπίτι σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας με την τεχνολογία Turbowash για μείωση χρόνου πλύσης .

Προγράμματα

  • Βαμβακερά / Ογκώδη Βαμβακερά / Μεικτά / Συνθετικά / Κλινοσκεπάσματα/ Φροντίδα αλλεργιών με ατμό / Εύκολο σιδέρωμα / Αθλητικά / Αθόρυβη πλύση / Γρήγορο 14′ / Λήψη κύκλου / Πλύσιμο + Στέγνωμα / Ευαίσθητα / Μάλλινα / Χαμηλή θερμοκρασία / Σιδέρωμα / Έτοιμα για Φύλαξη / Οικολογικό / Ενέργεια
  • Τα περισσότερα προγράμματα πλύσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πρόγραμμα στεγνώματος ή ως πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος σε έναν κύκλο
  • Σφραγίδα ποιότητας ECARF για το Αντιαλλεργικό πρόγραμμα: πιστοποίηση για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.
  • Smart Diagnosis
  • 6 Motion
  • Επιλογές ταχύτητας στυψίματος (rpm):1400/1000/800/400/No spin
  • Τύπος Μοτέρ : Inverter Direct Drive με 10 έτη εγγύηση
  • Steam ατμός για μείωση αλλεργιογόνων ουσιών
  • Turbowash για μείωση χρόνου πλύσης

 

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ LG F4DV509H0E

Ενεργειακή Κλάση: A+++ – Συνολική βαθμολογία: 4,4 αστέρια

 

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2022

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★☆): Το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG F4DV509H0E εκτιμάται για την ευκολία του να παρέχει λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος σε μία μόνο μονάδα, καθιστώντας το κατάλληλο για νοικοκυριά που αναζητούν λύσεις πλυντηρίου με εξοικονόμηση χώρου.

Χωρητικότητα (★★★★★): Το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG F4DV509H0E 9kg, 1.400 στροφών είναι η έξυπνη οικιακή συσκευή που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σε βοηθά να εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια.

Απόδοση πλύσης (★★★★☆): Γνωστή για την αποτελεσματική πλύση με πολλαπλά προγράμματα πλύσης και λειτουργίες προσαρμοσμένες για διάφορους τύπους υφασμάτων και αφαίρεση λεκέδων.

Απόδοση στεγνώματος (★★★★☆): Προσφέρει αποτελεσματικές δυνατότητες στεγνώματος, αν και οι χρόνοι στεγνώματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου και τους τύπους υφασμάτων.

Ενεργειακή απόδοση (★★★★☆): Εχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτικό, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους κοινής ωφέλειας κατά τη λειτουργία.

Ευκολία χρήσης (★★★★☆): Εξοπλισμένο με διαισθητικά χειριστήρια και ρυθμίσεις για άνετη λειτουργία.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά (★★★★★):  Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία AI DD, εξασφαλίζεις τη μέγιστη προστασία για τα ρούχα σου, ενώ το σύστημα TurboWash σου επιτρέπει να κάνεις ολοκληρωμένη πλύση σε 59 λεπτά! Διαθέτει, επίσης, τεχνολογία LG Steam, με την οποία εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων, ενώ μειώνονται οι ζάρες κατά 30%.Το ενισχυμένο μοτέρ DD αξιοποιεί την τεχνολογία deep learning, η οποία βασίζεται σε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG και βάσει αυτής διαμορφώνεται μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση. Εντοπίζεται αυτόματα ο όγκος του φορτίου και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος, με αποτέλεσμα να επιλέγονται αυτόματα οι βέλτιστες κινήσεις για το εκάστοτε ύφασμα.

 

3. Candy CSOW 4965TWE/1-S Πλυντήριο Στεγνωτήριο

Πλυντήριο Στεγνωτήριο
Η σειρά Πλυντηρίων-Στεγνωτηρίων ρούχων από την Candy, Smart Pro, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την μεγαλύτερη πληθώρα ευέλικτων και χρήσιμων προγραμμάτων πλύσης, για να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του νοικοκυριού , εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει 9 ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα πλύσης, με διάρκειες κάτω των 59 λεπτών που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινά φορτία ή και για ειδικά, όπως είναι Αθλητικά και Ευαίσθητα.

 

3. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ Candy GVSW 485D/S

Ενεργειακή Κλάση: A+++

 

 

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2022

Λειτουργίες Πλυντηρίου:

  • 15 Προγράμματα
  • EcoMix 20ο C
  • Γρήγορα 14-30-44’
  • Ευαίσθητα / Baby
  • Μάλλινα

Λειτουργίες Στεγνωτηρίου:

  • 3 Αυτόματα προγράμματα
  • 4 χρονικά προγράμματα
  • Πλύσιμο + Στέγνωμα σε 59’
  • Ευαίσθητα
  • Jeans

Επιπλέον Επιλογές:

  • Συνεχές στέγνωμα μετά το πλύσιμο
  • Αντιαλλεργικό πλύσιμο AquaPlus
  • Κρύο νερό
  • Βαθμός λερώματος
  • Μείωση Στροφών
  • Εύκολο Σιδέρωμα
  • SmartTouch
  • Θόρυβος: 57dbA / 80dbA

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ BOSCH WDU28560

Ενεργειακή Κλάση: Α – Συνολική βαθμολογία: 4,2 αστέρια

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★☆): Τυπικά διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, σχεδιασμένο να ταιριάζει καλά σε διάφορους χώρους πλυντηρίων.

Χωρητικότητα (★★★★☆): Tέλεια αποτελέσματα πλυσίματος και στεγνώματος για κάθε τύπο υφάσματος. Για φορτίο έως 6 κιλά, πλύσιμο και στέγνωμα σε έναν κύκλο.

Απόδοση πλύσης (★★★★☆):Τα περισσότερα προγράμματα πλύσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πρόγραμμα στεγνώματος ή ως πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος σε έναν κύκλο – Ειδικά προγράμματα στεγνώματος: Φρεσκάρισμα, MyTime, Πλύση & Στέγνωμα 60′

Απόδοση στεγνώματος (★★★★☆): Παρέχει αποτελεσματικές δυνατότητες στεγνώματος, αν και οι χρόνοι στεγνώματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου και τους τύπους υφασμάτων.

Ενεργειακή απόδοση (★★★★☆): Γενικά έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτικό, συμβάλλοντας στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας κατά τη λειτουργία.

Ευκολία χρήσης (★★★★☆):Εξαιρετικά απλό στη χρήση, χάρις στην οθόνη αφής DirectSelect και στο φωτιζόμενο επιλογέα προγραμμάτων. Εξαιρετικά απαλή και αποτελεσματική πλύση χάρις στη μοναδική δομή του κάδου.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά (★★★★☆):ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών.Με τη νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων, το πλυντήριο δεν είναι μόνο πιο ελκυστικό, αλλά και πιο σταθερό. Η σχεδίαση Anti Vibration, μειώνει τους κραδασμούς ενώ ταυτόχρονα περιορίζει και το θόρυβο, για να ολοκληρώνεις ένα κύκλο πλύσης ακόμη και το βράδυ.στεγνώνει απαλά τα ρούχα σας, έως την επιθυμητή βαθμίδα απομένουσας υγρασίας.

Συνολική βαθμολογία: 4,2 αστέρια

Το συνδυαστικό πλυντήριο-στεγνωτήριο της Bosch WDU28560 προσφέρει ευκολία συνδυάζοντας δύο λειτουργίες πλυντηρίου σε μία μονάδα, κατάλληλο για νοικοκυριά με περιορισμένο χώρο ή που αναζητούν μια λύση πλυντηρίου “όλα σε ένα”.

5. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ MORRIS CBW 10716

Ενεργειακή Κλάση: Α

 

 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της  MORRIS CBW 10716 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 400–1600 rpmμε δυνατότητα επιλογής ανά 100 στροφές  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 10 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 7 κιλά ρούχων.

Προγράμματα:

Βαμβακερά οικονομικό, Αθλητικά, Γρήγορο, Ευαίσθητα, Μάλλινα, Έγχρωμα, Τζην, Ξέπλυμα και στύψιμο, Μόνο στέγνωμα, Μεικτά, Μωρουδιακά, Συνθετικά, Βαμβακερά, 1 ώρα Πλύσιμο/ Στέγνωμα, Αγαπημένο, Μόνο στύψιμο.
Τεχνολογία:

  • Μοτέρ τύπου inverter για χαμηλή κατανάλωση και επίπεδο θορύβου, Σύστημα πλύσης “Water Magic Cube” που μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 25% και την κατανάλωση ενέργειας έως και 5%, Auto Balance System (Αυτόματη ανίχνευση και κατανομή του φορτίου),
  • Μνήμη σε περίπτωση διακοπής (το πλυντήριο συνεχίζει από το σημείο του προγράμματος στο οποίο βρισκόταν πριν την διακοπή)
  • Αυτόματο ζύγισμα

 Συστήματα Προστασίας :

  • Προστασία από υπερθέρμανση
  • Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών

Eξοπλίστε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτεραψυγεία και πλυντήρια.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!